AlpedHuZes 2012

AlpedHuZes 2012

AlpedHuZes 2012 584 884 Roderick Derks

Beste vrienden van het KWF en de edele wielersport,

Het is mij op de 7e juni 2012 gelukt om 6 beklimmingen te maken. Helaas niet de beloofde 7, dat doet mij toch wat pijn. Aan het materiaal lag het niet, nog aan de verzorgsters van ons team of een slechte voorbereiding. Een met 50 minuten vertraagde start is het enige wat enigzins debet is. Je hebt niet alles in de hand. Echter zes beklimmingen, 170 km en 6600 hoogtemeters zijn niet slecht.

Het team van het Jeroen Bosch Ziekenhuis bestaande uit 8 fietsers heeft totaal 40 beklimmingen uitgevoerd, 1092 kilometer gereden, 8 kilo spaghetti gegeten en drie flessen champagne leeg gedronken. Dat laatste natuurlijk pas achteraf.

De mensen die mij een toezegging hebben gedaan ontvangen nu of heel binnenkort een email met een link om te doneren via iDeal. Mocht dat niet zo zijn laat het me weten.

Ik dank u allen voor het vertrouwen en de gulle giften en het fantastische meeleven de afgelopen weken. Echt heel bijzonder om mee te maken! En veel sterkte en kracht in het bijzonder voor de dappere strijders Wouter, Toon, Mariƫtte, Yvonne en Hennie die verder gaan in hun strijd. Opgeven is geen optie.

Met sportieve en meer dan dankbare groet,

Roderick

Roderick Derks

Liefhebber van fietsen, van het oplossen van IT puzzels, en van het delen van informatie om anderen te helpen.

All stories by:Roderick Derks

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message

   Your Name (required)

   Your Email (required)

   Subject

   Your Message