2000 kilometer en 78 uur onderweg

2000 kilometer en 78 uur onderweg

2000 kilometer en 78 uur onderweg 150 150 Roderick Derks

Vollop aan het trainen, de trainingsschema’s worden week na week gedisciplineerd uitgevoerd. In het weekend op de racefiets buiten of op de MTB. Tussen kerst en oud en nieuw naar de Ardennen geweest en daar door de modder geploegd. En in Nederland al een paar keer tegen de oostenwind in op de racefiets langs de Maas en Waal gereden.

Maar meestal na het werk ‘s avonds en bij slecht weer op de tacx in een kamertje met het raam wijd open, zwaaiend naar de buren die denken dat ik gek ben.

In november begonnen met trainen en de teller staat inmiddels op 2000 kilometer en 78 uren. Dat is een heel aardige tussenstand, maar lang niet voldoende.

Over drie weken vertrek ik naar Nice om daar te trainen op de heuvelachtige wegen langs de kust en de bergen landinwaarts. Als ik met mijn twee meter lange lijf die Alpe d’Huez straks 7x op wil dan moet ik er alles voor doen.

Ondertussen al een aardig aantal donaties en toezeggingen binnen, vooral van collega’s. Geweldig! Moet nog wel meer worden. De tijd om actie te voeren is aangebroken. De tijd om te doneren ook!

Roderick Derks

Liefhebber van fietsen, van het oplossen van IT puzzels, en van het delen van informatie om anderen te helpen.

All stories by:Roderick Derks

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message

   Your Name (required)

   Your Email (required)

   Subject

   Your Message